Een ontspanningsbehandeling voor meer rust,

ruimte en ontspanning in je lijf en hoofd  

Access bars Nijmegen

Access Bars® is een behandeling voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.

Ontspanning en hersteltijd zijn essentieel bij het voorkomen en verminderen van chronische stress. Ook kan het helpen met weer meer overzicht en ruimte in je gedachten creëren en het tot rust brengen van je hoofd en lijf .. 

 

Ik bied deze behandelingen los als ontspanningsbehandeling aan of met een traject waarin een combinatie van coaching en behandelingen opgenomen zijn. Dit is een hele krachtige combinatie voor mensen die veel onrust ervaren en vaak een druk hoofd hebben. 

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Door de punten (bars) tijdens de behandeling in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken laat je lichaam deze los. Zo tem je op een ontspannen manier je drukke "monkey mind" en ontstaat er direct meer rust en ruimte in je hoofd. Tijdens een Bars sessie bewegen je hersengolven naar Theta, de staat van (diepe) ontspanning zoals vlak voor de slaapfase (de Delta staat). 

Hierdoor is Access Bars een echte reset!

Access bars Nijmegen

Hoe werkt het : 

Tijdens de behandeling lig je heerlijk ontspannen op je rug met je kleren aan en onder een warm dekentje op de behandeltafel. Je hebt je schoenen uit. 

Bij de start raak ik naast je hoofd ook even eenmalig zachtjes je voeten en handen aan. De rest van de behandeling raak ik alleen de bars/ punten op je hoofd nog zachtjes voor langer of kortere tijd aan. In totaal zijn het er 32 die allen voor een levensgebied staan. We mogen gewoon praten als jij dat fijn vind. Maar stil zijn kan nog fijner zijn. 

De behandeling duurt ongeveer 70 min. Doordat de behandeling rust en ruimte in je energiebanen creëert kunnen er in de dagen daarna puzzelstukjes op hun plek gaan vallen en antwoorden of nieuwe inzichten ontstaan. In het minste geval voelt het alsof je een heerlijke ontspanningsbehandeling of massage hebt gehad. 

 


Access Bars® behandeling zonder coaching : 

- Access Bars® behandeling (60-70 min). in de studio in Nijmegen

- Heerlijke ontspanningstijd voor jezelf 

- Prijs €50 

 

Access Bars® gecombineerd met coaching : 

Deze behandeling is bijzonder geschikt voor mensen die veel stress ervaren, herstellende zijn van een burn-out of zij die op zoek zijn naar overzicht en rust in hun gedachten. Misschien wel omdat ze nieuwe keuzes in hun leven willen gaan maken. Voor diegenen die op meerdere lagen aan hun herstel willen werken. 

Bars traject : 

4 sessies van zo'n 70 min waarbij we coaching en Access Bars® beide inzetten: hierbij is de eerste helft van de sessie gereserveerd voor coaching en vervolgen we in de andere helft met een kortere Access Bars behandeling (40 min). Soms kan jouw situatie erom vragen om een gehele coaching sessie of een gehele Access Bars sessie binnen het traject te plannen. Doel is wel dat beide voldoende aan bod komen in dit traject. Voordeel is dat we tijdens de Bars®  behandeling extra aandacht voor het gebied kunnen hebben wat daar vanuit de coaching op dat moment het meest om vraagt. 

Prijs €275

Meld je hier aan : 

Coachstudio024

Hatertseweg 255 

6533AJ Nijmegen 

contact@coachstudio024.nl 

www.coachstudio024.nl 

 

 

Anders resetten 

 

Er is ook een Access Bars traject waarin coachgesprekken gecombineerd worden met de krachtige Access Bars. 

Deze behandeling is bijzonder geschikt voor mensen die veel stress ervaren, herstellende zijn van een burn-out of zij die op zoek zijn naar overzicht en rust in hun gedachten. Misschien wel omdat ze nieuwe keuzes in hun leven willen gaan maken. Het is bij uitstek geschikt voor diegenen die op meerdere lagen aan hun herstel willen werken. 

Past dit bij jou? Vraag er gerust naar!