Creëer meer werkgeluk met jobcrafting 🍀

Wanneer je op je werk vaak het gevoel hebt achter een rijdende trein aan te rennen en dat het je steeds maar niet lukt om op die trein te komen, om bij te blijven, om in balans je werk te kunnen doen...  je inmiddels allerlei deeltaken doet dat je het overzicht kwijt bent... je steeds vaker buiten je werk (in je hoofd, in je slaap) met je werk bezig bent en je jezelf erop betrapt dat je je regelmatig afvraagt of je je werk nog wel zo leuk vind... dan is jobcrafting wellicht iets voor jou. 

Vroeger werkte je om brood op de plank te verdienen.  Tegenwoordig is werken steeds meer een verlengstuk van jezelf. Plezier, voldoening en zingeving zijn belangrijke pijlers geworden. Werk mag energie kosten maar je moet er niet op leeglopen. Het is belangrijk oog te hebben voor jouw sterktes, behoeften en interesses. 

 

Je werk weer in balans met Jou brengen!..

 

Met jobcraften ga je aan de slag met het in kaart brengen van je huidige werkzaamheden. Vervolgens ga je deze herstructuren. Je krijgt zo meer zicht op zaken die je meer of minder, anders of beter wil gaan doen. 

Wat zijn zaken die je wil veranderen en welke zaken kun je veranderen?

 

Interesse?  

Aanmelden kan via de contactpagina / of direct via werkgelukcoaching@outlook.com 

 

 


«   »