Access bars®.

Reset jezelf en zet je drukke "monkey mind" uit ..

Access bars Nijmegen

Een ontspanningsbehandeling voor meer rust, ruimte en ontspanning : 

 

Access Bars® is een behandeling voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren.

Ontspanning en hersteltijd zijn essentieel bij het voorkomen en verminderen van chronische stress. Ook kan het helpen met weer meer overzicht en ruimte in je gedachten creëren en het tot rust brengen van je hoofd en lijf .. 

Ik bied deze behandelingen los aan of met een traject waarin een combinatie van coaching en behandelingen opgenomen zijn.  

 

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Door de punten (bars) tijdens de behandeling in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken laat je lichaam deze los. Zo tem je op een ontspannen manier je drukke "monkey mind" en ontstaat er direct meer rust en ruimte in je hoofd. Tijdens een Bars sessie bewegen je hersengolven naar Theta, de staat van (diepe) ontspanning zoals vlak voor de slaapfase (de Delta staat). 

Hierdoor is Access Bars een echte reset!

 

 

Hoe werkt het : 

Tijdens de behandeling lig je heerlijk ontspannen op je rug met je kleren aan en onder een warm dekentje op de behandeltafel. Je hebt je schoenen uit. 

Bij de start raak ik naast je hoofd ook even eenmalig zachtjes je voeten en handen aan. De rest van de behandeling raak ik alleen de bars/ punten op je hoofd nog zachtjes voor langer of kortere tijd aan. In totaal zijn het er dus 32 die allen voor een levensgebied staan ( zie afbeelding). We mogen gewoon praten als jij dat fijn vind. Maar stil zijn kan nog fijner zijn. 

 

 

De behandeling duurt ongeveer 75 min. Doordat de behandeling rust en ruimte in je energiebanen creëert kunnen er in de dagen daarna puzzelstukjes op hun plek gaan vallen en antwoorden of nieuwe inzichten ontstaan. In het minste geval voelt het alsof je een heerlijke ontspanningsbehandeling of massage hebt gehad. 

 

 

Access Bars® behandeling zonder coaching : 

- Access Bars® behandeling (75 - 90 min). in de studio in Nijmegen. 

 

Traject Access Bars® gecombineerd met coaching : 

Bijvoorbeeld voor mensen die veel stress ervaren, herstellende zijn van een burn-out of zij die op zoek zijn naar overzicht en rust in hun gedachten. Misschien wel omdat ze nieuwe keuzes in hun leven willen gaan maken. Voor diegenen die op meerdere lagen aan hun herstel willen werken. 

 

Zo ziet het traject er uit: 

8 sessies van zo'n 75 - 90 min waarbij we coaching en Access Bars® beide inzetten: hierbij is de eerste helft van de sessie gereserveerd voor coaching en vervolgen we in de andere helft met een kortere Access Bars behandeling (45 min). Soms kan jouw situatie erom vragen om een gehele coaching sessie of een gehele Access Bars sessie binnen het traject te plannen. Doel is wel dat beide voldoende aan bod komen in dit traject. Voordeel is dat we tijdens de Bars®  behandeling extra aandacht voor het gebied kunnen hebben wat daar vanuit de coaching op dat moment het meest om vraagt. 

 


Tarieven particulier :

 

Losse behandeling van 75-90 min 

  • Let op! Dit is zonder coaching! 
  • Tijdelijk ter kennismaking voor €25 !

 

Traject 8x 

  • Particulier traject van 8 sessies Acces Bars gecombineerd met coaching 
  • Tijd: 75-90 min per sessie
  • Totaal €599,- * 

 

  • Intake gratis 
  • zie nu de actieprijs voor Acces Bars behandeling!  een mooi moment om te ervaren wat het voor je kan doen. 

 

* vrijgesteld van BTW

Betaling in termijnen is mogelijk 

 

Bijdrage kosten coach door de werkgever : 

Wanneer je klachten ook invloed hebben op je werk is er altijd de optie om in gesprek te gaan met je leidinggevende.

Deze kan financieel bijdragen in de kosten van een coach om te voorkomen dat je in de toekomst misschien wel langdurig uit kan gaan vallen als je de dingen blijft doen zoals je ze nu doet.

Het is belangrijk dat je coaching krijgt van iemand waar je aansluiting mee voelt.

Bij de meeste werkgevers ben je vrij je eigen coach te zoeken.