Weer lekker aan het werk 

Loopbaanvragen, bore-out (preventie) 


Ben je 

 • op zoek naar werk wat echt bij je past 

 • Naar een richting die bij je past 

 • Wil je weer energie en voldoening krijgen van je werk 

 • Ben je toe aan nieuwe stappen in je loopbaan maar weet je niet hoe te beginnen 

 • En wil je hier met een onafhankelijk persoon over praten? 

 

Ik help jou weer energie en voldoening van je werk te krijgen!

loopbaan coach nijmegen

Op zoek naar werk dat bij je past 


Misschien zijn jouw vragen vooral werk gerelateerd...  Ooit ben je immers met veel plezier begonnen op en in je werk (of opleiding) ... vast met mooie ideeën, verwachtingen en idealen.. 

Inmiddels merk je wellicht dat je op een punt gekomen bent dat je even kwijt ben waarom je dat werk of die studie ook alweer bent gaan doen.. Misschien is de inhoud ervan of je leven dusdanig veranderd dat het niet langer passend is.. Loop je leeg door je werk en haal je geen voldoening meer uit je werk? Zou jij nu waarschijnlijk niet opnieuw solliciteren op je eigen baan met de kennis die je nu hebt..? 

Soms zijn er specifieke omstandigheden of (denk)patronen die er in geslopen zijn die jouw werkgeluk beïnvloeden. Misschien is je situatie veranderd, ben jij veranderd waardoor er niet langer een match is met je werk.. 

Sleep je jezelf al een hele tijd door de (werk)weken heen en ben je steeds onderweg naar vrije momenten.. ben je je hier niet altijd bewust van geweest, of gaat het ook steeds periodes wel wat beter.. Ben je nu op het moment dat het echt niet meer goed voelt en je regelmatig met tegenzin naar je werk gaat..? 

Wijst je omgeving, zoals bijvoorbeeld je partner, vrienden, collega's,  je er op dat ze signalen bij je zien - dat je minder lekker in je vel lijkt te zitten. 

Kortom.. je hebt de toekomst in je werk even niet meer scherp en weet even niet meer hoe je weer energie kunt gaan halen uit je werk en daarbuiten. 

In coaching kunnen we hier mee aan de slag... terug naar de basis of misschien wel toe naar iets heel anders.. 

 

loopbaan coach nijmegen

Ondersteuning en richting door coaching 


 

Loopbaan coaching kan worden ingezet bij vragen op het gebied van werk, scholing en carrière. Meestal gaat het dan over professionele- en persoonlijke ontwikkeling. 

Het doel van loopbaan coaching is om je ondersteuning te bieden bij het richting geven van je eigen loopbaan. Hoe?

Door helder te krijgen in wie je bent, wat je wilt, welke vaardigheden je nodig hebt en op welke wijze je je kunt ontwikkelen.

Als coach ondersteun ik je bij het maken van deze eerste stappen, bij de richting vinden en help je zo op weg naar een meer werkplezier en voldoening. 

Ik kan je ook helpen bij het meer passend maken van je huidige baan, het vaststellen van je professionele- en persoonlijke doelen en je ondersteunen bij het maken van een carrièreswitch. 

 

Tijdens de coaching leer je de volgende vragen voor jezelf beantwoorden: 

 • Wat geeft mij energie?

 • Wat voor soort werk wil ik doen?

 • Wat voor soort werk past bij mij?

 • Hoe kan ik meer vanuit passie en flow leren werken?

 • Wat geeft voldoening in mijn werk?

 • Wat zijn mijn kwaliteiten, valkuilen en ontwikkelpunten?

 • Waar ben ik goed in?

 • Welke vaardigheden horen bij mij?

 • Welke stappen ga ik zetten om het doel te bereiken? 

‚Äč

Centraal in Nijmegen aan de Hatertseweg op loopafstand van de Sint Annastraat ligt de coachstudio. 

Deze is goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer en parkeren is er gratis. 

 

loopbaan coach nijmegen

Coachtrajecten


WeerlekkeraanhetwerK werkt met korte trajecten van 4 sessies.

Dit doen we online of vanuit de fijne studio centraal in Nijmegen. 

Ik heb tot eind 2022 een leuke actie! Een traject kost nu namelijk maar €275 !! Starten kan dan vanaf januari. 

Klik hieronder voor meer info!

 

Ik ben Jamie Bex,  44 jaar en woonachtig in Nijmegen. Ik ben ruim 25 jaar werkzaam geweest in de sociale sector. De laatste jaren werkte ik als teamleider in Zorg en Welzijn. In deze coachende rol is mijn liefde voor het coach vak ontstaan. 

Om ik de meeste energie kreeg van het coachen van medewerkers daar vooral de focus wou blijven leggen heb ik mij laten scholen tot (oa. loopbaan -)coach. Inmiddels ben ik een aantal jaren, kennis en diploma's verder en werk ik volledig als coach. 

Weer energie krijgen van je werk en de dingen die je doet, burn-out voorkomen, stress en onrust verminderen en minder druk (zijn en ervaren) zijn thema's waar ik mij voornamelijk op richt. 

In 2022 ben ik als interim loopbaancoach bij het landelijk project Werkprikkel werkzaam. Hier coach ik jong en oud uit allerlei branches en met alle soorten opleidingsniveaus bij vragen over studie- en loopbaan keuzes, heroriëntatie op de arbeidsmarkt, het vergroten van het werkgeluk en ter preventie van bore-out. 

 

 

Interesse in mijn loopbaan en scholingen? klik hier om naar mijn LinkedIn pagina te gaan. 

 

 

Wil jij dit ook? meld je dan hieronder aan