Voor organisaties 

burnout coach nijmegen

Gelukkig personeel is je grootste goed als organisatie

 

De laatste jaren heb ik vanuit mijn rol als (team) coördinator binnen de zorg- en hulpverlening heel veel coachgesprekken met medewerkers gevoerd over werkbalans, werkbeleving en werkgeluk.

Daarnaast was het voorkomen van uitval of vertrek door burn-out of bore-out en het begeleiden van verzuim/ hersteltrajecten een wezenlijk onderdeel van mijn werkzaamheden.  

Mijn eigen energie gaat stromen wanneer ik mensen in beweging kan zetten. Bij dit 'in beweging zetten' hoort voor mij ook persoonlijk leiderschap, veerkracht, ontwikkeling en groei. Ik werk het liefst preventief zodat uitval voorkomen kan worden en mensen hun energie (her)vinden in de dingen die ze doen. De mensen aan mijn tafel gaan hiermee zelf aan de slag! ik reis mee en stel (soms kritische) vragen - maar neem geen problemen over.. Zo leren de medewerkers wat ze nodig hebben en wat zij zelf kunnen doen om weer lekker aan het werk te gaan. De voornaamste oorzaak van een Burn-out zit immers in de persoon zelf en niet in de werkomstandigheden. 

 

Ik ben (NOBCO erkend) gediplomeerd coach en voer een (goedlopende!) eigen coachstudio sinds de zomer van 2020. Ik coach mensen individueel en ben hiermee ook beschikbaar voor individuele trajecten in opdracht.

Ik richt mij op medewerkers die (dreigen) vast (te) lopen binnen organisaties in de zorg en hulpverleningssector, onderwijs en kinderopvang. Ook heb ik een traject dat juist gericht is op het voorkomen van terugval na een periode van uitval. De gesprekken vinden plaats in mijn coachstudio in Nijmegen en ik kan doorgaans binnen 2 weken een binnengekomen vraag oppakken. De trajecten bestaan uit gesprekken van 75 min. In het overzicht is een richtlijn van het aantal gesprekken opgenomen. Doorgaans heb ik 5 gesprekken per medewerker. Dit blijkt voldoende te zijn om tot nieuwe inzichten, besef en andere keuzes te komen. 

Mijn tarieven zijn goed betaalbaar en daardoor voor elke branche bereikbaar. Inmiddels ben ik al opgenomen in het vaste aanbod/ de providerbogen van organisaties waar ik een samenwerking mee heb.

Is dit ook iets voor jouw organisatie!? Neem dan gerust contact met me op ..

 

Korte individuele trajecten: 

Preventief traject:

 • De medewerker geeft aan niet lekker in zijn vel te zitten; doel is werkbalans en werkgeluk (her)vinden.
 • Richtlijn is 3-5 gesprekken

 

Loopbaan coaching: 

 • Zit de medewerker nog op zijn plek? Past het werk nog? en past de persoonlijke situatie van de medewerker nog bij het werk en de organisatie? Wat is nodig om weer lekker aan het werk te kunnen? 
 • Richtlijn is 5 gesprekken 

 

Hersteltraject na burn-out:

 • De medewerker is uitgevallen; coaching tijdens een Burn-out
 • Richtlijn is 5 - 10 gesprekken 

 

Terugval voorkomen traject:

 • Weer aan het werk na een Burn-out
 • Doel is hoe blijf je in balans?
 • Richtlijn is 3 gesprekken 

 

Slaapcoaching 

 • Coaching bij niet- medische slaapproblemen
 • Doel is de slaap(kwaliteit) verbeteren
 • Basispakket is 6 gesprekken 

Tarieven 

Product Prijs (vrijgesteld van BTW)
in opdracht coaching per uur € 85
in opdracht traject 3x (persoonsgebonden) € 255
in opdracht traject 5x (persoonsgebonden) € 425
basispakket slaapcoaching € 510
slaapcoaching per uur (na basispakket) € 85

Bore- en Burn-out (preventie) - stress en loopbaan coaching - werkgeluk - veerkracht - balans - leefstijl en vitaliteit