Voor organisaties.

Gelukkig personeel is je grootste goed als organisatie ..

Coach sociale beroepen Nijmegen

 

Wanneer medewerkers lekker in hun vel zitten zijn ze gelukkiger, productiever, minder vaak ziek en voelen ze zich meer verbonden met de organisatie waar ze voor werken. 

 

Als teamcoördinator/ teamleider binnen zorg en welzijn ben ik jaren de schakel tussen de medewerkers in het primair proces en de organisatie/ het MT geweest. Vanuit deze rol heb ik vele gesprekken gevoerd over werkgeluk, stressfactoren en balans. Herstel en re-integratie trajecten zijn mij zeker ook niet onbekend. Toch werk ik het liefst preventief. 

 

Daarom heb ik mij in 2019 officieel als coach laten scholen en ben ik in de zomer van 2020 als ZZPer gestart. 

Sindsdien voer ik een (steeds meer groeiende) zelfstandige praktijk rondom de onderwerpen werk, vitaliteit, stress, burn-out en werkplezier. 

Ik richt mij hierbij voornamelijk op sociale beroepsgroepen en organisaties.

Mijn huidige klanten komen veelal uit Zorg en Welzijn, de (ambulante) (jeugd-)hulpverlening, onderwijs en kinderopvang. 

Binnen deze branche ligt ook mijn eigen hart en ervaring. 

 

Coach sociale beroepen Nijmegen

In opdracht :

 

Inmiddels ben ik bij organisaties opgenomen in hun aanbod/ providerbogen en ben ik daarmee vaste coach voor hun medewerkers bij het voorkomen van, bij (dreigende) uitval en bij re-integratie. 

Ik werk individueel en kan zowel vanuit mijn eigen coachstudio in Nijmegen als op locatie de gesprekken voeren. Mijn doel is dat medewerkers snel weer lekker aan het werk kunnen. Ik werk laagdrempelig, persoonlijk, pragmatisch en bij voorkeur oplossingsgericht en met aandacht voor persoonlijk leiderschap. 

 

Mijn tarieven zijn goed betaalbaar en ik sta open voor verschillende werkvormen: 

- in opdracht

- in parttime/ tijdelijk/ loondienst 

 

Ik werk met individuele pakketten of ben dagdelen bij organisaties aanwezig om meerdere gesprekken op een dag te kunnen voeren. Andere vormen zijn altijd bespreekbaar! 

 

Ik ben geschoold als HBO coach (NOBCO erkende opleiding) en heb mijn actuele CV op LinkedIn staan. Neem hier gerust een kijkje en voeg mij toe aan je netwerk.  Klik hieronder op het icoontje en je bent daar direct. 

 


Contact & tarieven : 

 

Mijn tarieven zijn goed betaalbaar en daardoor voor elke branche bereikbaar.

Interesse? Neem gerust contact met mij op:     coachstudio024@outlook.com