Mijn naam is dus Jamie, ik woon samen met mijn vriend en 2 katten in Nijmegen. Tot vorig jaar was hier ook nog een hond bij. Nu voor het eerst in mijn leven (even) hond loos.. Ik heb een lief klein zwart autootje (Twingo) waar ik in rond cross, ik draag altijd een steen bij me, heb sinds kort mijn eerste leesbril, ik ontbijt met een hand amandelen en een stuk fruit en ik zing elke dag liedjes voor mijn katten die ik dan terplekke verzin.. ik denk dat de buren mij soms kunnen horen..

 

Mentale vitaliteit heeft altijd mijn interesse gehad. Ik heb zelf ondervonden hoe het is om vast te lopen in andere keuzes die ik moest maken en in het terugvinden van mijn werkplezier. Dat is gelukkig heel goed gelukt.

Ik coach 4 dagen in de week mensen die weer energie van hun werk willen krijgen. Daar krijg ik dan weer energie van.. Ik heb op het moment dat ik dit schrijf 27 coachtrajecten lopen en deze zijn allemaal verschillend en dat maakt mijn werk zo leuk. Ik breng mensen graag mentaal in beweging en gun ze dat ze weer zelf verder kunnen.

 

Maandag is mijn heilige vrije dag. Dat is altijd zo geweest .. terwijl de rest van de wereld weer gaat werken heb ik nog een dagje vrij. Nooit de maandag blues dus.. ook niet op dinsdag overigens..

 

Ik hou van meezing muziek: Queen (ja zoo oud ben ik), Adele, Sam Smith en George Michel (oh George) zijn mijn favoriet. Ook luister ik graag naar podcasts, dit doe ik als ik buiten loop (ik loop graag) of als ik aan het koken ben. Meestal gaan de podcasts over persoonlijke ontwikkeling.

 

Dat ik mensen op stress coach wil niet zeggen dat ik zelf nooit stress heb .. dat heb ik zeker wel! Het verschil is dat ik weet hoe ik weer terug in balans kom.. en ja het gebeurt ook mij wel eens dat ik daar toch aan voorbij loop, dan doe ik toch te veel of maak ik zaken onnodig groot in mijn hoofd.

 

Ik sta elke ochtend een half uur eerder op om lekker rustig wakker te worden en mijn koffie te drinken zonder dat ik al in actie moet. (teveel) Koffie is mijn bad habit trouwens en broodjes (vega!) kroket, Rammstein en  Italiaanse schepijsjes mijn guilty pleasure..

 

Ik ga twee avonden in de week naar yoga om mijn lijf soepel te houden en mijn geest rustig.. als ik dat niet doe zit ik rustig de hele avond doelloos te scrollen op mijn telefoon. Ik speel al meer dan 10 jaar dagelijks Wordfeud, met zowel mensen die ik ken als die ik niet ken maar waar ik al wel al die jaren mee speel.

 

Naast Azië is Spanje mijn favoriet.

Ik hou van de lente en de zomer.. en alleen al voor de zonuren zie ik mijzelf daar heel goed en gelukkig wonen.

Nu nog niet.. maar wel in de toekomst.

 

En ojaa mijn motto is: Het geheim van verder komen is beginnen..