Info 

Wie ben ik? 

burnout coach nijmegen

Leuk werk hebben is onbetaalbaar ..

Ik ben Jamie Bex, 43 jaar. Zelf werkzaam in de zorg en hulpverlening sinds 1995. Ooit begonnen op de leefgroepen, daarna jaren gewerkt in de kort verblijf opvang, welzijn, onderwijs en de laatste jaren als teamcoördinator/coach binnen de (ambulante) WMO en jeugdwet. Sinds begin 2021 ben ik werkzaam als teamleider binnen het maatschappelijk en welzijnswerk. 

Ik ben tussen mijn 22e en 30e maar liefst drie keer langdurig uit de running geweest. 2x door burn-out, 1x door bore- out. Ik had in die tijd heel graag een coach gehad die even met me meegelopen en meegedacht had - om mijn pilaren weer mee rechtop te zetten. Inmiddels ben ik inmiddels (gelukkig!) al heel lang heel goed in balans op alle levensgebieden. 

 

Als coach en teamcoördinator voer ik op dagelijkse basis coachende gesprekken met medewerkers van onze organisatie over werkbalans en werkgeluk, zet ik in op burn-out preventie, signaleer ik kenmerken van (een beginnende) bore-out of burn-out en begeleid ik verzuim- en vooral hersteltrajecten. 

Het 'in beweging' brengen van mensen en het meedenken in processen geeft me heel veel energie. Dat is waar ik goed in ben. Om mijn eigen werkgeluk te volgen ben ik een aantal jaar geleden terug de schoolbanken in gegaan: ik me heb laten scholen tot stress en burn-outcoach, coach duurzaam geluk en recent nog als loopbaancoach.

 

Mijn (coaching)stijl is:

  • toegankelijk 

  • pragmatisch 

  • betrouwbaar 

  • met wat humor

 

Het liefst werk ik preventief zodat uitval en herhaling voorkomen kan worden. 

 

De Coachstudio 

burnout coach nijmegen

Make it worK!

Burn-out (preventie) - loopbaan - werkgeluk 

Hatertseweg 255

6533 AJ Nijmegen 

 

werkgelukcoaching@outlook.com

www.weerlekkeraanhetwerk.nl

 

 

 

burnout coach nijmegen

Make it work! werkgelukcoaching

NL37 KNAB 0503 5878 34

KvK nummer 78665272


  Ik ben aangesloten bij Balansportaal 

Mijn diploma is NOBCO erkend 


Bore- en Burn-out (preventie) - stress en loopbaan coaching - werkgeluk - veerkracht - balans - leefstijl en vitaliteit in regio Nijmegen