Mijn naam :

is Jamie Bex. Ik ben 44 jaar en woon in Nijmegen. Ik ben ruim 25 jaar werkzaam geweest in de sociale sector. De laatste jaren werkte ik als teamleider in Zorg en Welzijn. In deze coachende rol heb ik ook veel verzuim- en hersteltrajecten begeleid en is mijn liefde voor het coach vak ontstaan.

Medewerkers hadden graag gesprekken met mij over hun persoonlijke leven en zaken waar zij tegenaan liepen in de uitvoering van hun werk. Vaak konden ze na een gesprek weer met nieuwe energie en inzichten verder.

Toen er ook medewerkers uit andere teams en regio's naar mij toe kwamen voor gesprekken besefte ik uiteindelijk dat dit coachen en aandacht hebben voor de mensen het allerleukste deel van mijn baan was.

 

Coach Nijmegen

Omdat ik er heel veel energie van kreeg en de focus vooral bij het coachen van de medewerkers wou blijven leggen heb ik mij laten scholen tot coach. Inmiddels ben ik een aantal jaren, kennis en diploma's verder.

Ik werk inmiddels volledig als coach en de thema's die vaak bij mij aan de tafel voorbij komen zijn :  

  • Persoonlijke coaching 

  • Onrust en stress verminderen

  • Burn-out voorkomen

  • Veerkracht vergroten

  • Andere keuzes maken

  • Meer werkplezier creëren 

Mijn passie, kennis en ervaring komen samen in dit verhaal. 

Het allerliefst werk ik preventief om te voorkomen dat mensen ziek worden van hun situatie en misschien een periode uitvallen, zowel op hun werk als in de thuissituatie. Dit doe ik ook binnen organisaties in de sociale sector. Ik zie echter dat veel mensen dit stadium al toch al wel voorbij zijn en pas later aan de coaching toe zijn. Beide is natuurlijk helemaal goed. 

Naast coaching geef ik ook ontspanningsbehandelingen met Access Bars en heb ik coachkaarten ontwikkeld voor coaches, therapeuten, hulpverleners, ambulant werkers, teamleiders, leerkrachten en iedereen die gesprekken voert over stress en onrust. 

 

Ik ben zelf tussen mijn 22e en 30e maar liefst drie keer langdurig uit de running geweest. 2x door burn-out, 1x door een bore-out. Ik had in die tijd heel graag een coach gehad die even met me meegelopen en meegedacht had. Dan was drie keer uitvallen waarschijnlijk niet nodig geweest .. 

 

De Coachstudio : 

Weerlekkeraanhetwerk is onderdeel van Coachstudio024.

De studio ligt centraal in Nijmegen aan de Hatertseweg. Vlakbij de Sint Annastraat.  

Parkeren is er gratis en openbaar vervoer is om de hoek. 

De studio is een fijne lichte plek waar we in alle rust met elkaar in gesprek kunnen. 

 

Coach Nijmegen

Tarieven :

Coaching particulier :

  • Per sessie €70  (60-70 minuten)

  • Een klikgesprek (max 30 minuten) is gratis. 

 

Access Bars : 

  • Behandeling (zonder coaching) €45,- 

  • Combi Bars en coaching per sessie €70 

 

Betalen in 2 of 3 termijnen is mogelijk vraag er gerust naar! 

 

Bijdrage kosten door de werkgever : 

Wanneer je klachten ook invloed hebben op je werk is er altijd de optie om in gesprek te gaan met je leidinggevende.

Deze kan financieel bijdragen in de kosten van een coach om te voorkomen dat je in de toekomst misschien wel langdurig uit kan gaan vallen als je de dingen blijft doen zoals je ze nu doet. Bij de meeste werkgevers ben je vrij je eigen coach te zoeken.